Borek @ Indoor Brabant

De viering van het 50-jarig jubileum van Indoor Brabant op donderdagavond werd een grandioos feestje.

Na de eventing wedstrijd kwamen de ‘Jumping Legends’ in de arena en ruiters als Johan Heins, Henk Nooren, Bert Romp, Rob Ehrens, Emile Hendrix, Maria Gretzer (SWE) en Franke Sloothaak (GER) werden luidkeels toegejuicht tijdens hun ritten in deze wedstrijd die uiteindelijk werd gewonnen door Bert Romp.

Het publiek werd daarna meegenomen op een nostalgische reis door 50 jaar Indoor Brabant met een film en werden Jos Lansink en Anky van Grunsven uitgeroepen tot respectievelijk Beste Springruiter en Beste Dressuurruiter van 50 edities Indoor Brabant. Paardensportfans konden vanaf 9 februari via de Facebook pagina van Indoor Brabant hun stem uitbrengen.

Toen was het tijd voor show en muziek: het publiek werd getrakteerd op een optreden van The voice of Holland winnares Pleun, die twee nummers ten gehore bracht voordat de ‘special guest’ zijn opwachting maakte: niemand minder dan Guus Meeuwis stapte de piste binnen en kreeg het publiek op de banken met het nummer, hoe kan het ook anders, “Brabant”.

De avond werd afgesloten met een show met Brabantse Trekpaarden waarbij het publiek werd uitgenodigd door de organisatie van Indoor Brabant en de Brabanthallen om een drankje te komen drinken in het promodorp.