De nummer 1: Textilene

Calpe, Jaca en Coria vormen samen de nieuwe Textilene-collectie by BOREK. De pluspunten van aluminium stoelen met Textilene zitting zijn legio.Het materiaal is behalve erg fraai en kleurvast namelijk ook comfortabel en snel droog. Kussens zijn daarmee overbodig. Een ware primeur is de kleurencombi antraciet – grijs. Waar de meeste Textilene- stoelen zwart zijn, kiest BOREK bewust voor trendy grijs en wit. Stoel Calpe is stapelbaar en daardoor erg efficiënt in gebruik. Met z’n afgeronde armleuning oogt Calpe vriendelijk. Coria biedt zowel in de breedte als diepte extra zitvlak en is daardoor zowel ruim als rank. Stoel Jaca is met recht de ruimste van de 3 en daarmee een ware eetkamerfauteuil van formaat. De Textilene-stoelen van BOREK combineren prachtig met de tafels uit de Vitoria-lijn, tot zelfs 4.00 m lengte leverbaar.