Golfclub Bernardus in Cromvoirt

Bij de prestigieuze Golfclub werden hoge eisen gesteld aan het terras, dat in alle weersomstandigheden luxe en comfort moet blijven uitdragen. Voor de tafels is gekozen voor Dekton® by Cosentino; een materiaal dat uv-bestendig is en bestand tegen slijtage, vlekken en plotselinge temperatuurverschillen. Dit maakt Dekton® uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De speciaal ontworpen bijpassende stoelen hebben een fraai bronskleurig aluminium frame omwikkeld met een met de hand gevlochten brede belt in de kleur slate en een crochette zit- en rugkussen in bijpassende kleur. Om de juiste schaduw en sfeer te creëren heeft Borek® een achttal immens grote zweefparasols in de afmeting van 400 bij 400 centimeter geplaatst die draai- en kantelbaar zijn.