Panama all the way

De nieuwe collectie Panama van BOREK is van de ontwerpershand van topdesigner Frans van Rens en bijzonder compleet.Van Rens kreeg volledig carte blanche en dat is terug te zien in de fraai belijnde collectie aluminium buitenmeubilair met ongekend zitcomfort. Wat direct opvalt is de opengewerkte design element dat doorloopt van de zitting tot in de rug. Behalve optisch aantrekkelijk is dit detail vooral ook praktisch bedoeld als afwatering. Collectie Panama omvat 3 stoelvarianten (dining, low dining, lounge), diverse formaten tafels / side tables, een luxe verrijdbare lounger en zelfs een dressoir (sideboard). Het sideboard is ideaal om servies, accessoires of glaswerk veilig opgeborgen binnen handbereik te hebben. Het dressoir is uitzonderlijk luxe uitgevoerd met soft close systeem en uitneembare dragers. Uitgevoerd in stralend wit is Panama een juweel op elk terras, in stijlvol antraciet een moderne eyecatcher van formaat.