Pasturo: Grijs met een twist

Als trendsetter in buitenmeubilair staat BOREK er in 2016 gekleurd op. De nieuwe rope-collectie Pasturo is uitgevoerd in een unieke en speciaal voor BOREK ontwikkelde kleur: ijzergrijs.Niet alleen de kleur, ook de fraaie ronde vormgeving is een unicum en geeft de Pasturo-modellen een vrolijk uiterlijk. Deze zwierige look staat echter in schril contrast tot de oerdegelijke uitvoering van de BOREK-nieuwkomer, in onverwoestbaar gecoat roestvaststaal en kwalitatief hoogwaardige Ardenza Rope. Pasturo is als stoel en loungestoel verkrijgbaar, maar daarnaast ook als tweezits sofa en ‘daybed’ met vorstelijke afmeting. Het royale ‘daybed’ houdt het midden tussen een comfortabele loungestoel en relaxed ligbed en wordt met een weersbestendig kussen in de nieuwe kleur ‘Sooty’ geleverd.