Viking on the move

De stoere Viking Collection by Frans van Rens komt in 2014 met een belangrijke uitbreiding. De stoere Viking Collection by Frans van Rens komt in 2014 met een belangrijke uitbreiding. De teakhouten lounge chairs zijn voortaan ook in een lichte aluminium uitvoering leverbaar. Nieuw in  zowel het materiaal teak als aluminium, is de dining en de low dining serie. In de nieuwe kleur ‘Pearl Grey’ belooft deze nieuwkomer een absolute hit te worden. Zowel de houten als aluminium stoelen worden gecombineerd met luxe Sunbrella kussens in trendy kleuren Sooty, Caillou cocoa en Graumel beige. De ontwerpershand van Frans van Rens is duidelijk terug te zien in de bijpassende tafels. De taps toelopende tafelpoten geven een uniek design. In 2 XL-formaten (van 291 tot 325 cm) bieden de teakhouten of aluminium tafels moeiteloos plaats aan 6 tot 8 personen.