Veni, Vidi, Faro

Veni, Vidi, Faro

Eettafel FARO van BOREK kwam, zag en overwon! En is nu hard op weg een ware design klassieker te worden. Het gepatenteerde materiaal Dekton® vormt in combinatie met de tijdloze belijning en grenzeloze mogelijkheden een succesvolle creatie. Naast de twee grootformaat eettafels (2.70 / 3.10 m) is de collectie flink uitgebreid met zowel vierkante, rechthoekige als ronde side- en coffee tables. De kleurenrange loopt van industriële kleuren Trilium (roest) en Orix (beton) tot naturel kleuren Aura (wit marmer) tot Kira (aardsgrijs)

Dekton®

Dekton® is een uniek materiaal dat voelt en eruitziet als natuursteen, maar daarbovenop vooruitstrevende eigenschappen heeft. Zo is het materiaal volledig slijt- en kleurvast, tegen extreme hittebestendig en bestand tegen vorst en dooi. Bovendien is Dekton® niet poreus en neemt dus absoluut geen vloeistoffen op. Het laat zich daardoor eenvoudig schoonmaken en onderhouden. Alle tafels uit de collectie FARO hebben een robuust antraciet aluminium onderstel en laten zich prachtig combineren met andere buitenmeubels uit de BOREK-collectie. Geniet dit voorjaar van het buitenleven met bijzonder BOREK!

Bij gebruik van één van bijgevoegde foto’s de naam BOREK vermelden.