A state of ‘Arta’

A STATE OF ‘ARTA’

Studio BOREK komt dit voorjaar met een nieuwe collectie dining en side tables: ARTA. Wat direct opvalt is de fraaie belijning van wit aluminium in combinatie met marmerkleurig blad. De bladen zijn in 2 kleuren leverbaar, uitgevoerd in het gepatenteerde Dekton® en liggen verzonken achter een brede opstaande rand. Die brede rand geeft tafel ARTA zijn robuuste look. De eettafel is in formaat 2.70 en 3.10 m leverbaar en biedt daarmee royaal plaats aan 6 tot 8 personen. De ARTA-collectie omvat verder twee vierkante en een rechthoekige hoge side en coffee table.

Dekton®

Dekton® is een uniek materiaal dat voelt en eruitziet als natuursteen, maar daarbovenop enkele vooruitstrevende eigenschappen heeft.  Zo is het materiaal volledig slijt- en kleurvast, tegen extreme hitte bestendig en bestand tegen vorst en dooi. Bovendien is Dekton® niet poreus en neemt dus absoluut geen vloeistoffen op. Het laat zich daardoor eenvoudig schoonmaken en onderhouden. Alle tafels uit de collectie ARTA laten zich prachtig combineren met andere buitenmeubels uit de BOREK-collectie. Geniet dit voorjaar van het buitenleven met bijzonder Borek!   Bij gebruik van één van bijgevoegde foto’s de naam BOREK vermelden.