Chepri: Form Follow Life

CHEPRI: FORM FOLLOWS LIFE

Hugo de Ruiter introduceert voor BOREK de nieuwe topcollectie CHEPRI. De Nederlandse topdesigner speelt al vele jaren mee in de champions league van het meubeldesign. De nieuwe CHEPRI-collectie van zijn hand, omvat een wijde range aan items: van lounge chair en royale driezits sofa tot een absolute eyecatching eettafel in 2 formaten met bijbehorende dining chair.

In het oog springend zijn de fraaie ronde vormen en het hoge afwerkingsniveau. Duurzaam plantage-teak oogt fantastisch in combinatie met naturel rope. Zowel de dining als de lounge chairs hebben een lage look maar blinken uit in zitcomfort. De royale eettafel is verkrijgbaar in 2 lengtes en wordt ondersteund door een rsv-onderstel dat echter volledig onzichtbaar blijft.  Het tafelblad laat een unieke en gedetailleerd afwerking zien met taps toelopende teakdelen. Drie kleinere bijzettafels maken werkelijk elke gewenste combinatie en lounge opstelling mogelijk. CHEPRI is een waar landmark op terras of patio en onbetwist koploper in de nieuwe BOREK-collectie.

BOREK verbindt binnen met buiten in stijl. Geniet vrijuit van uw tuin en terras met BOREK buitenmeubelen, bijzonder mooi, bijzonder duurzaam.