Hybrid: Comfort To The Max

HYBRID: COMFORT TO THE MAX

‘Reizend naar de mooiste bestemmingen, al wandelend op een zonovergoten strand.’ Dat luxueuze vakantiegevoel inspireerde topdesigner Frans van Rens bij zijn nieuwe Low Dining set: HYBRID. De comfortabele stoelen springen in het oog door een opvallende aluminium rugsteun. Deze vormt een fraai contrast met het rijke teakhouten onderstel en is leverbaar in wit en antraciet. De kussens zijn donker taupe van kleur. De stoelen verplaatsen gaat moeiteloos door onzichtbare in de poten weggewerkte wielen. De bijpassende XL low dining tafel (3.45 m) biedt royaal plaats aan 6 tot 8 personen en is ook leverbaar in combinatie met een fraaie rugloze bank. De HYBRID set vormt een tijdloos design statement.

BOREK verbindt binnen met buiten in stijl. Geniet vrijuit van uw tuin en terras met BOREK buitenmeubelen, bijzonder mooi, bijzonder duurzaam.