Terrasmeubilair leasen

Met Borek staan we al 45 jaar bekend als ontwerper en leverancier van hoogwaardig buitenmeubilair. Niet alleen voor huiseigenaren maar ook direct voor hotels, restaurants, architecten en projectinrichters. Speciaal voor de horeca introduceren we nu een lease constructie.

Met deze constructie richt een horecaondernemer voor een vast bedrag per maand zijn terras in. Compleet met (bar)tafels, stoelen, lounge opstellingen, parasols en accessoires. Maar we gaan verder dan simpelweg terrasmeubilair leveren. “Passend bij ons meubilair ligt het serviceniveau hoog en dit ervaart de klant al bij de eerste kennismaking in onze showroom. Hier laten we het assortiment en de materialen zien en staan professionele adviseurs klaar om met de klanten de juiste sferen samen te stellen.“

“Maar denk bij service ook aan de levering, het ophalen, het wassen van de parasoldoeken en het wisselen van het meubilair wanneer de wensen van de horecaondernemer daar om vragen. Allemaal punten die hoog op het lijstje van een ondernemer staan en die passen bij Borek én deze lease constructie.“ 

Het grote voordeel is dat er geen terugkerende hoge investeringen gedaan hoeven te worden en dat het terras er altijd perfect bij staat. Waar bedrijven voorheen jaarlijks nieuwe parasols afnamen worden er nu structurele samenwerkingen aangegaan waarin Borek dé partner voor de inrichting van het terras is.

We leveren al jaar en dag parasols en buitenmeubilair aan onder meer hotels, golfclubs, high-end accommodaties en restaurants maar merken de laatste periode een toenemende behoefte aan een lease constructie. Dit is uniek in de markt maar past wel bij deze tijd waarin mensen steeds meer producten kunnen leasen. Samen met de drie merken wordt de inrichting van een terras met exclusief en comfortabel meubilair ineens een stuk toegankelijker en ziet het bedrijf de klantenkring alsmaar breder worden.