borek brochure bekijken
Max & luuk brochure bekijken bekijk ook eens onze collecties van max & luuk

omarm het buitenleven

in al zijn glorie

In 2021 staat de buitenruimte symbool voor een heerlijke plek om te ontspannen en genieten. Het is als het ware onze woonkamer in de buitenomgeving, waar het
woongenot op een aantrekkelijke manier wordt uitgebreid en waar we uit de toenemende hectiek van het dagelijkse leven kunnen ontsnappen. Een plek waar we graag familie en vrienden ontvangen om te genieten van de momenten die ertoe doen.

De buitenomgeving is een bron van rust en geborgenheid, waar ik ook, wanneer
de gelegenheid het toelaat, graag uren met mijn gezin door breng. Het zijn deze momenten en dit gevoel dat mij inspireert, samen met gerenommeerde ontwerpers en ons eigen ontwerpstudio, om het buitenmeubilair van Borek vorm te geven. Buiten leven vereist een eigen styling die persoonlijkheid en karakter weerspiegelt

Precies vanuit deze visie zijn de collecties tuinmeubelen en parasols van Borek ontwikkeld. De stijlvolle en tijdloze producten weerspiegelen een ultiem gevoel van vrijheid en plezier, waardoor je het buitenleven in al zijn glorie kunt omarmen. We associëren het buitenleven niet alleen met de groene omgeving, maar ook met een plek om urenlang te lezen en te relaxen onder het genot van een hapje en een drankje; weg van de drukte. Er is niet veel voor nodig: goede, tijdloze stoelen, comfortabele kussens en een parasol voor sfeer en schaduw. Al deze elementen zijn terug te vinden in de collectie 2021 en nog veel meer. Stijlvolle ontwerpen die voldoen aan de behoeften van vandaag en morgen. Sommige van onze collecties zijn gemaakt van gerecyclede materialen – iets waar we binnen het bedrijf veel aandacht aan besteden. Door materialen te hergebruiken krijgen ze als het ware een tweede leven in een nieuw product, dat door zijn bijzondere uitstraling iets unieks toevoegt aan de buitenruimte.

Elk meubelstuk en elke parasol is ontworpen volgens de hoge kwaliteitsnormen waar Borek al meer dan 40 jaar trots op is. Het is de kern van het merk en de basis voor ons hoge serviceniveau. De geschiedenis van het bedrijf maakt deze kenmerken belangrijk voor ons. Voor mij. Ik hoop voor jou ook. In deze brochure heb ik geprobeerd mijn visie en onze ideeën te combineren tot een inspirerend overzicht voor het seizoen 2021. Het buitenleven wordt er niet beter op dan bij Borek!

Frank Bogaers

  BROCHURE AANVRAGEN
  Ik ontvang graag de brochures van
  BorekMax & Luuk

  Waar kent u Borek parasols | outdoor furniture van:

  kom in contact

  Ben je geïnteresseerd in deze collectie?

  kom in contact

  brochure aanvragen

  Ben je geïnteresseerd in de collecties van Borek? Vraag onze brochure aan, hier staan alle prachtige collecties van Borek in.

  brochure aanvragen