borek brochure bekijken
Max & luuk brochure bekijken bekijk ook eens onze collecties van max & luuk

welkom in de wereld van borek

Ieder jaar wanneer ons team bezig is met het samenstellen van een nieuwe collectie en de productie van een nieuwe brochure, wordt er gesproken over het zomerseizoen. Hét seizoen waarin het buitenleven wordt omarmd en de zon zich van een gulle kant laat zien.

Eigenlijk vind ik dat we niet moeten spreken van een zomerseizoen, want dat geeft het idee dat genieten gebonden is aan één periode van het jaar. Het genieten van de tuin begint wat mij betreft op 1 januari en eindigt op 31 december. Onze buitenmeubelen lenen zich bij uitstek om er een jaar rond gebruik van te maken. In de zonnige maanden kan dat in de warme zon, terwijl een veranda of overkapping de mogelijkheid biedt om gedurende de frissere maanden nog uitgebreid buiten te zitten. Probeert u het maar eens. Buiten genieten is van alle seizoenen. Ga eens een paar uur off-line, leg uw mobiele telefoon opzij, loop de tuin in en stap de wereld binnen van Borek. Waar moeten mogen wordt en inspannen ontspannen. Laat de verplichtingen even voor wat die zijn en kom tot rust in de sfeer die wij met onze buitenmeubelen voor u creëren. Vlij neer in één van onze comfortabele loungemeubels of schuif aan met één van onze heerlijke stoelen aan een royale tafel.

Leg uw benen op een met de hand gehaakte poef of sluimer even weg in een vorstelijk zitmeubel. Maak kennis met onze ontwerpers en laat u inspireren tot nieuwe ideeën. Voor iedere tuin hebben wij een passend ontwerp. Zowel op het gebied van buitenmeubelen als op het gebied van parasols. Bij Borek parasols outdoor furniture is iedereen welkom; bij ons kennen we maar één ‘moeten’ en dat is: eindeloos genieten.

Ik ben ervan overtuigd dat u zich helemaal thuis zult voelen in de Wereld van Borek. Blader gerust op uw gemak door deze brochure en maak kennis met onze vertaling van genieten en ontspannen. U zult niet teleurgesteld worden.

Frank Bogaers

  BROCHURE AANVRAGEN
  Ik ontvang graag de brochures van
  BorekMax & Luuk

  Waar kent u Borek parasols | outdoor furniture van:

  kom in contact

  Ben je geïnteresseerd in deze collectie?

  kom in contact

  brochure aanvragen

  Ben je geïnteresseerd in de collecties van Borek? Vraag onze brochure aan, hier staan alle prachtige collecties van Borek in.

  brochure aanvragen