Hybrid Collectie

Mensen verlangen meer dan ooit naar luxe vakantiebestemmingen en zonovergoten oorden. Dat verlangen pakt Frans van Rens feilloos op in de Hybrid collectie. Deze is afgelopen jaren met de low dining al succesvol gebleken. Dit jaar breiden we de familie daarom flink uit met een lounge, Day Bed, lage tafel, dining en loungers. 

De signatuur van Hybrid is onmiskenbaar. De aluminium rugsteunen en schuin lopende houten poten, springen aangenaam in het oog. De dining chair is wat smaller uitgevoerd en – evenals de lounge variant en sofa – moeiteloos verrijdbaar. 

Frans van Rens

In de ontwerpen voor Borek streeft Frans van Rens naar de ultieme beleving van comfort, schoonheid en kwaliteit zodat u optimaal van het buitenleven kunt genieten. Frans werd vooral bekend om zijn unieke werk voor de Nederlandse Spoorwegen. Hij ontwierp zowel het interieur als het exterieur van de nieuwste dubbeldekker treinen. Een icoon in het Nederlandse landschap. Inmiddels geniet Frans van Rens internationale bekendheid met een originele Dutch Design signatuur.

Downloads

Borek Hybrid dining table
Hybrid low dining backless bench

kom in contact

Ben je geïnteresseerd in deze collectie?

kom in contact

brochure aanvragen

Ben je geïnteresseerd in de collecties van Borek? Vraag onze brochure aan, hier staan alle prachtige collecties van Borek in.

brochure aanvragen