Huisshow 2023 in oisterwijk

Namens Borek parasols | outdoor furniture nodigen we u van harte uit voor de huisshow op 30 en 31 januari in onze showroom in Oisterwijk. Vol trots presenteren we hier de nieuwe collecties van onze drie merken en vertellen we u alles over de nieuwste materialen, stoffen en mogelijkheden. Met tafels van ruim 6 meter, een buitenkeuken, een aansluitende high dining tafel inclusief verwarmingselementen, modulaire lounge en nog veel meer leggen we de lat in de outdoorbranche hoog en met een bezoek aan de huisshow bent u hier als een van de eerste getuige van. 

Naast de noviteiten van studio Borek presenteren we nieuwe designs van ontwerpers met internationale allure zoals Meneghello Paolelli, Marcel Wolterinck, Maarten Olden en Frans van Rens.  

De huisshow is een ideale mogelijkheid om niet alleen de nieuwste buitenmeubilaircollecties van Borek, Max & Luuk en YOI te bekijken maar ook om de mogelijkheden van een samenwerking te bespreken in een informele setting. Naast onze klanten nodigen we daarom ook iedereen uit met interesse in een dergelijke samenwerking.  

Direct aanmelden

Senso gietvloeren

Tijdens de huisshow is Senso vertegenwoordigd om u alles te laten zien van de onbegrensde mogelijkheden van een gietvloer. Een naadloos canvas voor een prachtige, duurzame en aangename basis voor ieder interieur. Senso vloeren worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zijn comfortabel en verend, duurzaam en verkrijgbaar in een breed scala aan opties en uitvoeringen.

 

Restaurant Oonivoo

Zoals u van ons gewend bent komt u bij een bezoek aan de showroom niets te kort op culinair gebied. Natuurlijk gaan we daar met onze huisshow nog een stapje verder in! Restaurant Oonivoo uit Uden verzorgt wijn en spijs van het hoogste niveau. Uw zintuigen worden dus volop geprikkeld tijdens dit evenement.   

 

Meld uzelf direct aan

Laat ons a.u.b. voor vrijdag 20 januari weten of dat, wanneer en met hoeveel personen u langs wilt komen, dat helpt ons enorm in de voorbereiding.