In mijn meubelontwerpen ben ik steeds op zoek naar zinvolle vernieuwingen. Ik vind tijdens mijn studies vaak non-conformistische oplossingen met opvallend functionele eigenschappen en een verrassende vormgeving. Ik mag meespelen in de internationale champions league van het meubeldesign met merken als De Sede, Jori en Leolux. Ik ben erg blij dat ik Borek nu aan dat rijtje voor outdoor mag toevoegen. Borek begrijpt als geen ander merk het belang van design en samenwerking met gerenommeerde designers, waarbij zij met hun decennialange ervaring ook de belangen van de consument en dealer bewaken.

Bij het ontwerpen van outdoor meubelen zijn er nog extra uitdagingen t.o.v. interieur meubelen.
De materialen moeten onverwoestbaar zijn en tegen invloeden van weer en wind en Uv-stralen bestand zijn.
Outdoor meubelen worden intensief gebruikt, maar ze zijn vooral ook 24/7 zichtbaar op uw terras of patio. Ik probeer ze dan ook vorm te geven als een landmark op uw terras.

Borek en ik zorgen voor een 100% verantwoorde en even smaakvolle materiaalmix die volledig aan uw verwachtingen zal voldoen.
Hugo de Ruiter design onderschrijft samen met zijn opdrachtgevers duurzame productiemethoden. Mijn meubelen worden stuk voor stuk door vakmensen gemaakt met oog voor kwaliteit. Niets is voor eeuwig, maar een vriend voor het leven proberen mijn ontwerpen wel te zijn.
Ik laat me inspireren door de natuur, kunst, architectuur en technologie, maar vooral door het leven zelf.

Collectie van hugo de ruiter

kom in contact

Ben je geïnteresseerd in deze collectie?

kom in contact

brochure aanvragen

Ben je geïnteresseerd in de collecties van Borek? Vraag onze brochure aan, hier staan alle prachtige collecties van Borek in.

brochure aanvragen