Maarten ontwikkelde voor Borek verschillende collecties. Zijn laatste creatie voor Borek is collectie Monsaraz. Deze meubellijn kenmerkt zich door de ronde belijning. Dit geeft een mooi contrast met de grotendeels orthogonale vormgeving van de moderne woningen, en sluit aan bij de natuur eromheen.

De ervaring met vlechtwerk opgedaan in voorgaande collecties ,de visie van Maarten Olden en de inbreng van het team van Borek komen in Monsaraz perfect samen.

Maarten Olden is de ontwerper van deze collectie met de naam Monsaraz. Deze lounge heeft een warme natuurlijke uitstraling. Een gepoedercoat aluminium frame in combinatie met Ardenza Rope. De Rope is vervaardigd uit een thermoplastische synthetische draad. Zowel de kern van de draad als de draad zelf zijn door en door gekleurd. Dit materiaal is waterafstotend, uv-bestendig en schimmelwerend. De Rope is eenvoudig te reinigen met Borek Fabric Cleaner en na het reinigen is het mogelijk de Rope extra te beschermen met de Fabric Protector. De collectie bestaat uit een lounge fauteuil en sofa. Het all weather zitkussen is vervaardigd uit Sunbrella Sooty. Het comfort kan verhoogd worden met een aantal rugkussens.

Collectie van maarten olden

kom in contact

Ben je geïnteresseerd in deze collectie?

kom in contact

brochure aanvragen

Ben je geïnteresseerd in de collecties van Borek? Vraag onze brochure aan, hier staan alle prachtige collecties van Borek in.

brochure aanvragen