Ovar

Het Ovar ligbed is verstelbaar en tevens verrijdbaar. Het frame is vervaardigd uit lichtgewicht aluminium en is verkrijgbaar in de kleuren Slate en Chalk. Het liggedeelte bestaat uit all weather Ardenza rope. Het Prato all weather kussen zorgt voor nog meer comfort.

Het materiaal en neutrale kleuren zorgen ervoor dat dit ligbed zich zeer eenvoudig laat combineren met andere items uit de Borek collectie. Ideaal voor aan een zwembed of op een zonovergoten plek in de tuin.

Studio Borek

Studio Borek is ons inhouse designbureau met ruim 40 jaar ervaring in de buitenmeubelbranche. Ontwerpers die zowel design, comfort als functionaliteit hoog in het vaandel hebben staan en succesfactoren blijken in het buitenmeubilair. De vooruitstrevende ontwerpen vormen de basis voor high end collecties en worden aandachtig gevolgd in binnen- én buitenland. Een Studio Borek ontwerp is niet alleen trendy maar ook tijdloos. Een unieke combinatie.

Downloads

Ovar lounger

202x77x32,5cm

kom in contact

Ben je geïnteresseerd in deze collectie?

kom in contact

brochure aanvragen

Ben je geïnteresseerd in de collecties van Borek? Vraag onze brochure aan, hier staan alle prachtige collecties van Borek in.

brochure aanvragen