prato

Prato is een buitenstof met een structuur in linnen en een zachte textuur. Het polypropyleen materiaal is bestand tegen schimmel en bacteriën. Het is UV-bestendig en heeft een uitstekende kleurvastheid. Prato is niet-absorberend en bestand tegen water van zwembaden en zeewater.

Onderhoudsadvies: Wij adviseren het gebruik van Borek Fabric Cleaner om de stof te reinigen. Na het reinigen kan de stof extra beschermd worden met Borek Fabric Protector.

SUNBRELLA®

Alle kussens zijn op maat gemaakt voor extra comfort, de stof is een wasbaar Sunbrella® polyacrylaat. Sunbrella® is volledig geverfd, is UV-bestendig, kleurecht, water- en vuilafstotend, schimmelwerend en bestand tegen water van zwembaden en zeewater.

Onderhoudsadvies: Wij adviseren het gebruik van Borek Fabric Cleaner om de stof te reinigen. Na het reinigen kan de stof worden extra beschermd worden met Borek Fabric Protector.

prato / SUNBRELLA® all-weather

De Prato- en Sunbrella®-stoffen die door Borek voor iedere all-weather kussen worden gebruikt zijn bijzonder geschikt voor buitengebruik. De stoffen zijn volledig geverfd en behandeld met een water- en vuilafstotende coating. Deze exclusieve stoffen zijn gestikt met speciale garens, waardoor het vrijwel onmogelijk is voor water tot de vulling door te dringen. De comfortabele vulling is ook voorzien van een bijna waterdicht en ademende hoes, speciaal ontworpen voor Borek. Deze materialen maken het mogelijk dat u uw kussens buiten kunt opbergen het hele seizoen door, maar dat hoef je natuurlijk niet te doen. Om uw kussens tegen vuil te beschermen, is het raadzaam om uw kussens op een schone, droge plaats te bewaren. Je kan ook de Borek beschermhoezen gebruiken.