Deauville

Of je nu een grote tuin hebt, een wat kleiner formaat of een balkon: de nieuwe luxe loungeset Deauville van Borek is zo gemaakt dat je de modules kunt combineren zoals je wilt. De stevige materialen – een modern aluminium onderstel, een robuust rope en de kwalitatief hoogwaardige kussens – geven allure aan het buitenleven en gaan bovendien jarenlang mee.

Studio Borek heeft de Deauville ontworpen met ronde vormen: een vormgeving die je ook vaak ziet in eigentijdse interieurs en een ‘cosy’ uitstraling geven. Vanaf alle kanten bezien is de set een lust voor het oog.

De Deauville is in de grijze ropekleur ‘Slate’ uitgevoerd. De kwalitatief hoogwaardige kussens zijn in de nieuwe kleur ‘Buca’ verkrijgbaar: een all weather stof met een lichte kleurschakering in een subtiele gevlochten structuur. Het rope is een wat grovere variant toegepast, zodat een robuust geheel ontstaat.

Deauville heeft een loveseat en een chaise longuemodule – beide verkrijgbaar met een linker- en rechterarm – een hoekmodule, een middenmodule met rugleuning en een eilandmodule. De zeven modules zijn hierdoor te combineren tot een grote loungeopstelling, maar ook tot een compactere opstelling met bijvoorbeeld de chaise longue van 160 bij 121 centimeter samen met de loveseat van 86 bij 108 centimeter. Met een mooi buitenkarpet en een bijzettafel maak je een complete opstelling onder een overkapping of samen met een parasol, op een terras. Ook in een poolhouse en naast een zwembad, komt de Deauville prachtig tot z’n recht.

DOWNLOAD DE PRIJSCATALOGUS

In de prijscatalogus zijn alle nieuwe collectieitems opgenomen, compleet met prijzen, afmetingen en kleurmogelijkheden. Vul hier je gegevens in en download direct de prijscatalogus.