Jamie

Het buitenleven is vanaf komend voorjaar niet meer wat het was, dankzij een primeur van BOREK parasols en outdoor furniture, die met de introductie van de high-end ‘Jamie’ buitenkeuken en bijpassende tafels, ongekende mogelijkheden biedt voor buiten koken, eten, borrelen én natafelen. De buitenkeuken van de Jamie-collectie kan worden gecombineerd met een high dining tafel van dezelfde hoogte, die tegen de rug van de buitenkeuken kan worden geplaatst of vrijstaand. Bovendien maken een eettafel en een loungetafel deel uit van de collectie, waardoor een riant kookeiland ontstaat.

Frans van Rens

Frans vertelt over de Jamie-buitenkeuken: “Buiten koken met het gemak en de kwaliteit van een premium binnenkeuken. Hoogwaardige materialen in een monumentaal design. Ontworpen alsof het uit 1 massief block marmer is gemaakt. Dit zijn de ingrediënten en mijn inspiratie voor de Borek JAMIE buitenkeuken collectie.”

Koken en tafelen

De fraaie buitenkeuken is uitgerust met een spoelgedeelte met schuin aflopende design spoelbak, een moderne eengreepsmengkraan met een uitneembare uitloop en een grote inductieplaat. De brede lades zijn uitgerust met push release systeem en soft close sluiting, een luxe houten bestekindeling met kruidenhouders en twee afvalemmers. Door de uitgebreide faciliteiten kunnen in een handomdraai volledige maaltijden worden bereid. 

Dit gaat dus een stap verder dan de mogelijkheden die een barbecue biedt. Terwijl er gekookt wordt, kunnen vrienden en familie bovendien een live cooking ambiance ervaren aan de high dining tafel, die zo ook als bar dienstdoet. Mocht het buiten iets frisser worden, dan blijft het desondanks aangenaam dankzij de instelbare verwarmingselementen die over de volle lengte van de high dining tafel is geïntegreerd. Deze tafel is ook zonder verwarming verkrijgbaar en vrijstaand te plaatsen.

DOWNLOAD DE PRIJSCATALOGUS

In de prijscatalogus zijn alle nieuwe collectieitems opgenomen, compleet met prijzen, afmetingen en kleurmogelijkheden. Vul hier je gegevens in en download direct de prijscatalogus.