Lerici

Lerici is een ruime en ronde eetfauteuil met een aluminium frame en vlechtwerk in de donkere tint slate. De stoel is beschikbaar met een zitkussen, maar desgewenst ook een rugkussen in verband met de diepere zit. Je zet Lerici moeiteloos bij een tafel met een chalk frame: het combineren van tinten uit dezelfde kleurenfamilie is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering in het high end buitenmeubilair zoals dat van Borek. De kussens in de tint dune steken prachtig af bij het donkere slate vlechtwerk en frame van Lerici.

De dune tint van het kussen lijkt juist op de chalk tint van een tafel uit de Borek-collectie die je erbij kunt plaatsen. Zo vormen stoel en tafel een mooi geheel. Lerici heeft een fraai gekruist rope vlechtwerk, in tegenstelling tot een vlechtwerk met een rechte belijning of een geknoopt vlechtwerk dat voor andere series in de Borek collecties wordt gebruikt.

DOWNLOAD DE PRIJSCATALOGUS

In de prijscatalogus zijn alle nieuwe collectieitems opgenomen, compleet met prijzen, afmetingen en kleurmogelijkheden. Vul hier je gegevens in en download direct de prijscatalogus.