Pitelli

De Pitelli is een veelbelovende nieuwkomer in het high end buitenmeubilair dankzij de trendsettende leather look draad, uitgevoerd in de tint taupe. Een draad die net anders dan anders is dan de meer traditionele ropes en belts. De warmgrijze rope van Pitelli is mooi gedraaid en dubbel gevlochten waardoor hij een extra stoer karakter heeft. De leather look wordt alsmaar mooier doordat deze na verloop van tijd buiten wat gaat verweren naar een matte leather look. Het materiaal is zeer bestendig tegen de omstandigheden in de buitenlucht.

Het design van de Pitelli past met z’n ranke poten en ronde vormgeving ook volkomen in de hedendaagse meubelcollecties voor buiten en voor het interieur. Dat Pitelli niet alleen mooi is, maar ook van hoge kwaliteit en zeer comfortabel, spreekt voor zich voor deze Borek debutant.

DOWNLOAD DE PRIJSCATALOGUS

In de prijscatalogus zijn alle nieuwe collectieitems opgenomen, compleet met prijzen, afmetingen en kleurmogelijkheden. Vul hier je gegevens in en download direct de prijscatalogus.