Sori

De door Studio Borek in eigen beheer ontworpen sublieme Sori-stoelenserie is een serie die menig terras transformeert naar een high end buitenverblijf. Sori bestaat uit drie verschillende stoelen: een eetstoel, een high dining stoel en een fauteuil. Ook maakt een voetenbank deel uit van de serie. Sori borduurt voort op de trend van de organische vormen en openheid in het vlechtwerk. Het Ardenza vlechtwerk is met white-taupe rope uitgevoerd, dat wordt gecombineerd met de chalk tint voor het frame: samen vormen ze een schitterend lichtgetint, aards kleurenpallet. Het hoogwaardige vlechtwerk geeft een stevige, zeer comfortabele ondersteuning. Het zitkussen in de tint dune, is modern en strak uitgevoerd. Het is vrij rank aangezien de stoel weinig extra’s nodig heeft om comfortabel te zitten.

De armloze Sori eetstoel valt op door de brede ovalen zitting en de hoogte. Je hebt geen kussen nodig maar deze geeft net wat extra comfort in combinatie met het vlechtwerk van de zitting. De eetstoel is te combineren met een grote dinertafel, maar past evengoed bij een bijzettafel. De high dining chair van Sori past bij een high dining table met een hoogte van 95 cm. Door de wat lagere hoogte vergeleken met een barkruk, kun je zonder moeite plaatsnemen en vervolgens ook lang blijven zitten, mede door de voetensteun. Uiteraard dragen de zitting en het vlechtwerk ook bij aan de comfortabele ervaring. De Sori fauteuil en bijpassende voetenbank met optionele kussentjes maken de Sori-stoelenserie compleet. Deze relax chair zet je bijvoorbeeld samen met een tweede exemplaar en een bijzettafel op een tuin- of dakterras. Of je combineert de fauteuil met een modulaire loungeserie. Door het bescheiden gewicht van het aluminium verplaats je de fauteuil eenvoudig gedurende de dag met de zon of schaduw mee. Met deze schitterende, brede ovalen stoel maak je van je buitenverblijf hoe dan ook een fijne én fraaie plek om te vertoeven.

DOWNLOAD DE PRIJSCATALOGUS

In de prijscatalogus zijn alle nieuwe collectieitems opgenomen, compleet met prijzen, afmetingen en kleurmogelijkheden. Vul hier je gegevens in en download direct de prijscatalogus.