Softline Collectie

De Softline is ontworpen door het Italiaanse designer duo Meneghello Paolelli. Internationaal bekroond met tientallen Designer Awards. 

Het teakhouten onderstel van de robuuste Softline lounge seats oogt traditioneel. De grote verrassing schuilt in de afneembare stoffen opzet. Ambachtelijk aan elkaar bevestigde rugkussens, worden eenvoudig over aluminium staanders heen geschoven. Daarmee ontstaat een rond vloeiend en uiterst comfortabel lounge meubel. De decoratieve losse kussens in Shell stof Milky Brown, hebben een grofmazige structuur en zijn water- en vuilafstotend.

De Softline collectie is volledig modulair, uitbreidbaar en zowel voor in- als outdoor geschikt. 

Meneghello Paolelli

Meneghello Paolelli zijn Italiaanse productontwerpers. Ze streven naar innovatie, zowel in concept als in esthetiek, maar dit is nooit het doel op zich geweest. “Innovatie verankeren aan de concrete behoefte, functionaliteit, schoonheid en kwaliteit: dat is de missie”. De italiaanse touch van dit duo is duidelijk zichtbaar in de Softline en deze maakt sinds de introductie daarmee al veel indruk.

DOWNLOAD DE PRIJSLIJST

In de leaflet zijn alle nieuwe collectie items opgenomen, compleet met prijzen, afmetingen en kleurmogelijkheden. Vul hier je gegevens in en ontvang de prijslijst direct in je inbox. 

  Softline corner module

  95x95x75cm

  Softline Fauteuil

  119x95x75cm

  Softline Loveseat left

  141x95x75cm

  Softline Loveseat right

  141x95x75cm

  Softline middle module

  114x94x75cm

  Softline Penta module

  155x97x75cm