Het Thuisgevoel

waar iedereen naar verlangt.

De tuin is tegenwoordig meer dan een plek om tot rust te komen. Het is een volwaardige buitenkamer geworden, die naadloos aansluit op de sfeer in het huis. Als team van Borek geven wij die buitenkamer karakter en brengen het tot leven. Met buitenmeubelen die de woonvertrekken in het huis verbinden met de tuin. Onze passie voor mooie meubelen vertalen wij naar duurzaamheid en comfort. Liefhebbers van mooie, comfortabele en duurzame buitenmeubelen identificeren zich graag met onze collectie. En wij van Borek identificeren ons op ons beurt met gebruikers van onze meubelen. Het is deze synergie die ik het hele jaar bewaak en koester in samenwerking met gerenommeerde ontwerpers, maar in zekere zin ook met u.

Ervaring en gebruik kunnen het allerbeste gemeten worden aan de hand van persoonlijke beleving. Het familiebedrijf omarmt niet alleen de innovatie van de collectie, maar ook de tevredenheid en uiteindelijk die glimlach op het gezicht van onze klanten. Dit doen wij al meer dan 40 jaar. Met heel veel passie en plezier. Wij brengen de tuin tot leven door harmonisch effect te creëren met ontwerpen, die de emoties van het ‘thuis zijn en thuiskomen’ in een vloeiende belevenis van binnen naar buiten brengen. Of omgekeerd, want door de tijdloze uitstraling van onze ontwerpen en de mooie materialen kunnen onze producten ook binnenshuis worden gebruikt. 

Met een team getalenteerde Nederlandse ontwerpers met brede ervaring en naam in design en innovatie, zetten we al ruim vier decennia prachtige buitenmeubelen neer. Iets waar het team Borek heel trots op is. Het creëren van een balans tussen design en functie is iets wat ons dagelijks bezighoudt. Daarbij laten we ons inspireren door talloze invloeden vanuit de design- en modewereld. Wij bieden met onze collecties buitenmeubelen en parasols unieke smaken, die in de behoeften voldoen. We tasten voortdurend af. En terwijl de ontwerp- en denkprocessen dagelijks binnen het bedrijf ‘rond zingen’, blijft één waarde voor ons het allerbelangrijkst: authenticiteit. Borek verbindt binnen met buiten in stijl. Geniet vrijuit van uw tuin en terras met onze buitenmeubelen.

Frank Bogaers, Directeur

kom in contact

Ben je geïnteresseerd in deze collectie?

kom in contact

brochure aanvragen

Ben je geïnteresseerd in de collecties van Borek? Vraag onze brochure aan, hier staan alle prachtige collecties van Borek in.

brochure aanvragen