Aandacht en passie

Ambacht transformeren naar buitenmeubilair voor dagelijks gebruik. Het lijkt vanzelfsprekend maar vergt een dosis kennis van en affiniteit met bijvoorbeeld de ambachten van vlechten en houtbewerken. Eeuwenoude ambachten die tegenwoordig als zodanig nog zelden worden herkend, maar die wij al decennialang passievol koesteren. 2017 is voor Borek een bijzonder jaar: ons familiebedrijf bestaat dan 40 jaar.

Als familiebedrijf hebben wij de focus altijd op innovatie en duurzaamheid; kwaliteit en hoogwaardigheid; comfort en zitgenot. Borek heeft zich langzaamaan ontplooid en de merkbekendheid van de gelijknamige collectie buitenmeubilair en parasols groeide gestaag mee. Tegenwoordig genieten wij internationale bekendheid met ontwerpen van eigen bodem. Design uit Nederland waar gerenommeerde ontwerpers voor aan de basis hebben gestaan. Het is een jubileumjaar en terugkijkend op 40 jaar geschiedenis van Borek, zie ik vooral een krachtige groei in uitstraling en naamsbekendheid. Vier decennia laten een evolutie zien in materialen, kleuren en vormen met één belangrijk detail als rode draad: topkwaliteit. Een kwaliteit, omdat Borek buitenmeubilair alleen van het beste materiaal wordt gemaakt en door de handen van de meest ervaren ambachtslieden gaat.

Wij streven naar een collectie die een samensmelting is van unieke uitstraling, hoogwaardige kwaliteit, zinderende emotie, passie en een boeiende optiek. De Borek collectie vormt de haute couture voor de tuin met een bijpassende tijdloze, hoogwaardige en oogstrelende uitstraling. Al 40 jaar verbinden wij doordachte ontwerpen met de natuurlijke omgeving van de tuin.

Het creëren van een symbiose tussen de tuin en ultiem zitcomfort is de essentie van het DNA van Borek parasols | outdoor furniture. Geniet van het buitenleven! 40 jaar kennis en ervaring delen wij graag met u!

Frank Bogaers,
Directeur

kom in contact

Ben je geïnteresseerd in deze collectie?

kom in contact

brochure aanvragen

Ben je geïnteresseerd in de collecties van Borek? Vraag onze brochure aan, hier staan alle prachtige collecties van Borek in.

brochure aanvragen